fbpx
0
0
0
0

Stilige Vinduer

Stilige Vinduer AS har mer enn 30 års erfaring innen produksjon, salg og montasje av vinduer, og er kanskje den mest kompetente rådgiveren på vinduer som du kan finne.

Stilige Vinduer har vært spesialisert på designvinduer siden 2008. Designvinduer er produkter som er tilpasset den byggestilen som en ønsker å følge og passer således godt for kunder som ikke umiddelbart aksepterer at alle vinduer må være lik den enkle standard byggevarehusene foretrekker å tilby.

Stilige Vinder AS er eneforhandler i Norge for Kastrup Vinduer som produserer følgende vindustyper:

INVI designvindu og INVI glassfront aluminiumsvindu med innvendig trekarm. Et design for funkishus hvor det ikke er visuell forskjell på faste karmer og åpningsvinduer.

TRE/ALU NATUR, et tradisjonelt men moderne trevindu med utvendig aluminiumsbelegning.

TRE/ALU KULTUR, et designvindu som kreativt blander aluminiumsbelagt tre med edeltre i rammene.

TRE/ALU STANDARD, det innadslående aluminiumsbelagte vinduet.

Vår spesialitet er INVI designvinduer som er vedlikeholdsfrie vinduer med ramme av isolert aluminium/kompositt og bakenforliggende karm av tre. Denne unike designen gjør at designvinduer skiller seg fra tradisjonelle vinduer på følgende måter:

Det er ikke synlig forskjell på åpningsvinduer, faste karmer, terrassedører eller skyvedører. En funksjonell konstruksjon som gir estetisk svært vellykkede løsninger slik at arkitektens design kan komme til sin fulle rett.

 Ca. 20 % mer lys- og varmeinnslipp en tradisjonelle åpningsvinduer i normalstørrelse. Mer varme og mer lys er energibesparende fordi det reduserer behovet for annen tilskuddsoppvarming eller kunstig belysning.

Vinduer med svært god isolasjonsevne.

Besøk gjerne vår utstilling i Ormen Langes vei 12 på Ladestien i Trondheim og les mer om Kastrup Vinduerwww.kastrupvinduet.dk.

Stilige Vinduer

Ormen Langes vei 12,
7041 Trondheim

Telefon: 73 96 00 00
E-post:

Gå ikke glipp av det!

Skann QR koden under for å melde interesse på Facebook!

Stilige vinduer